Recette: Parfait Ratatouille
Ratatouille. Des millions de titres en stock. A rat who can cook makes an unusual alliance with a young kitchen worker at a famous restaurant. This hearty ratatouille is a country dish from the Provence region of France that's an easy mix of seasonal vegetables, garlic, and olive oil.
Add the onions, season with salt and crushed red pepper and bring the pan to a medium heat. Cook the onions until they are soft and very aromatic but have no. Ratatouille (/ ˌ r æ t ə ˈ t uː i / RAT-ə-TOO-ee, French: ; Occitan: ratatolha [ʀataˈtuʎɔ]) is a French Provençal stewed vegetable dish, originating in Nice, and sometimes referred to as ratatouille niçoise (French: ). Vous pouvez avoir Ratatouille utilisant 9 Ingrédients et 4 instructions. Voici comment vous réalisez ça.
ingrédients de la recette Ratatouille
- Vous avez besoin of Huile d'olive.
- Préparer of Thym.
- C'est 5 gousses of d'ail.
- C'est 1 of oignon.
- Préparer 500 g of tomates cerises en grappe.
- Préparer 1 of aubergine.
- Vous avez besoin 1 of belle courgette.
- Vous avez besoin 1 of poivron rouge.
- C'est 1 of poivron jaune.
Recipes and cooking times differ widely, but common ingredients include tomato, garlic, onion, courgette (zucchini), aubergine (eggplant), capsicum (bell pepper. Ratatouille is a classic end-of-summer French stew that's fun to say (rat-tuh-TOO-ee) and fun to make. It's packed with fresh produce: tomatoes, eggplant, zucchini and yellow squash, and bell pepper. This summer, we sampled authentic French ratatouille in Provence.
Ratatouille instructions de recette
- Peler les gousses d’ail et l’oignon, laver tous les légumes et épépiner les poivrons. Couper l’aubergine, la courgette, les poivrons et l’oignon en cube d’environ 2cm..
- Dans une sauteuse, faire chauffer l’huile d’olive. Commencer par faire cuire l’oignon avec les poivrons à feu moyen pendant environ 10min..
- Baisser le feu. Ajouter l’aubergine, la courgette, les gousses d’ail et les tomates cerises entières. Ajouter 2-3 branches de thym. Laisser mijoter à feu doux avec un couvercle pendant environ 25min en remuant de temps en temps..
- Servir avec un peu de riz ou une salade verte, du poulet rôti ou un poisson grillé..
The dish originates from the South of France, where home cooks would toss tomatoes, zucchini, peppers, onions, eggplant, garlic and herbs into a pot and cook them down to create an irresistible mixture enjoyed hot, cold, on its own, with eggs, over toast, or tossed with pasta. This recipe is from Jacques Pepin: Ratatouille is the epitome of Provençal vegetable stews. The vegetables are sautéed individually in oil before being stewed, so they keep their shape and texture. Season with salt and black pepper. Arrange alternating slices of eggplant, zucchini, yellow squash, red bell pepper, and yellow.
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