Recette: Délicieux Ratatouille

Ratatouille. A rat who can cook makes an unusual alliance with a young kitchen worker at a famous restaurant. This hearty ratatouille is a country dish from the Provence region of France that's an easy mix of seasonal vegetables, garlic, and olive oil. Once hot, add the onions and garlic to the pan.

Ratatouille Ratatouille (/ ˌ r æ t ə ˈ t uː i / RAT-ə-TOO-ee, French: ; Occitan: ratatolha [ʀataˈtuʎɔ]) is a French Provençal stewed vegetable dish, originating in Nice, and sometimes referred to as ratatouille niçoise (French: ). Recipes and cooking times differ widely, but common ingredients include tomato, garlic, onion, courgette (zucchini), aubergine (eggplant), capsicum (bell pepper. The dish originates from the South of France, where home cooks would toss tomatoes, zucchini, peppers, onions, eggplant, garlic and herbs into a pot and cook them down to create an irresistible mixture enjoyed hot, cold, on its own, with eggs, over toast, or tossed with pasta. Vous pouvez cuisiner Ratatouille utilisant 13 Ingrédients et 4 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Ratatouille

  1. C'est 1 of poivron vert.
  2. C'est 1 of poivron rouge.
  3. C'est 1 of poivron jaune.
  4. Vous avez besoin 1 of aubergine.
  5. C'est 1 of courgette.
  6. Vous avez besoin 1 boîte of des tomates pelée.
  7. Préparer 1 of oignon.
  8. Préparer 2 gousses of d’ail.
  9. Vous avez besoin of Huile d’olive.
  10. C'est 1 of feuille de laurier.
  11. Préparer of Sel.
  12. Vous avez besoin of Poivre.
  13. Vous avez besoin 1 of morceau de sucre.

Ratatouille is a classic end-of-summer French stew that's fun to say (rat-tuh-TOO-ee) and fun to make. It's packed with fresh produce: tomatoes, eggplant, zucchini and yellow squash, and bell pepper. This summer, we sampled authentic French ratatouille in Provence. Season with salt and black pepper.

Ratatouille pas à pas de recette

  1. Lavez et coupez votre aubergine en petits cubes. Faites de même avec la courgette. Mettez dans un grand faitout et faites revenir à feu vif 5 minutes avec un peu d’huile d’olive et réservez de côté..
  2. Dans ce même faitout, faire revenir l’oignon émincé, la feuille de laurier et la gousse d’ail coupée..
  3. Ajoutez y les poivrons émincés et faites revenir 10 minutes. Ajoutez vos tomates pelées..
  4. Puis ajoutez vos premiers légumes, le sucre, le sel, le poivre et laissez mijoter à feu doux pendant 45minutes à couvert..

Arrange alternating slices of eggplant, zucchini, yellow squash, red bell pepper, and yellow. This recipe is from Jacques Pepin: Ratatouille is the epitome of Provençal vegetable stews. The vegetables are sautéed individually in oil before being stewed, so they keep their shape and texture. Ratatouille takes some time to make, and tastes better the next day, so plan ahead. The upside is that it's a perfect make-ahead dish for a party.

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