Recette: Parfait Ratatouille

Ratatouille. A rat who can cook makes an unusual alliance with a young kitchen worker at a famous restaurant. This hearty ratatouille is a country dish from the Provence region of France that's an easy mix of seasonal vegetables, garlic, and olive oil. Season with salt and pepper, then add the crushed tomatoes.

Ratatouille Ratatouille (/ ˌ r æ t ə ˈ t uː i / RAT-ə-TOO-ee, French: ; Occitan: ratatolha [ʀataˈtuʎɔ]) is a French Provençal stewed vegetable dish, originating in Nice, and sometimes referred to as ratatouille niçoise (French: ). Recipes and cooking times differ widely, but common ingredients include tomato, garlic, onion, courgette (zucchini), aubergine (eggplant), capsicum (bell pepper. The dish originates from the South of France, where home cooks would toss tomatoes, zucchini, peppers, onions, eggplant, garlic and herbs into a pot and cook them down to create an irresistible mixture enjoyed hot, cold, on its own, with eggs, over toast, or tossed with pasta. Vous pouvez cuisiner Ratatouille utilisant 11 Ingrédients et 2 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Ratatouille

  1. Vous avez besoin 1 of aubergine.
  2. Préparer 1 of gros oignons hachés.
  3. C'est of L'huile d'olive.
  4. C'est of Des piments fort.
  5. Vous avez besoin 1 of poivrons jaune.
  6. Préparer 1 of courgette couper en cube.
  7. Préparer 1 of boite de tomates en des.
  8. Vous avez besoin of Du thym frais ou pas.
  9. Préparer of Du basilic frais ou pas.
  10. C'est of Sel / poivre.
  11. Préparer 3 gousses of d'ail.

Ratatouille is a classic end-of-summer French stew that's fun to say (rat-tuh-TOO-ee) and fun to make. It's packed with fresh produce: tomatoes, eggplant, zucchini and yellow squash, and bell pepper. This summer, we sampled authentic French ratatouille in Provence. Heat ¼ cup of the oil in one or, better, two large skillets.

Ratatouille petit à petit de recette

  1. En première lieu vous devais couper tout vaut légume en cube. Dans une poêle ajouter de l'huile d'olive une fois que lui es bien chaud ajouter vaux Oignons hachés et le gousses d'ail, hacher finement quand vaux Oignons commence à ramollir et l'ail, ajouter tout vaux légumes (courgettes, poivrons jaune, aubergines, et le piment fort) une fois que vaux légumes son a leur tour ramolli ajouter la boite de tomates le thym et le basilic ajouter aussi les épices (sel, poivre).
  2. Une fois que cest pres il vous reste plus qu'à servir et ajouter une branche de basilic comme déco sur votre assiette. En accompagnement vous pouvez vous faire du riz du poisson ou du poulet😋.

Ratatouille takes some time to make, and tastes better the next day, so plan ahead. The upside is that it's a perfect make-ahead dish for a party. Ratatouille is a bright and chunky summer vegetable stew, rich with olive oil and fragrant with garlic and herbs. Place eggplant in a colander and toss with a big pinch of salt. Bringing Ratatouille's ratatouille to your dinner table for meatless Monday!

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