Comment préparer Parfait Ratatouille
Ratatouille. Des millions de titres en stock. A rat who can cook makes an unusual alliance with a young kitchen worker at a famous restaurant. This hearty ratatouille is a country dish from the Provence region of France that's an easy mix of seasonal vegetables, garlic, and olive oil.
Season with salt and pepper, then add the crushed tomatoes. Ratatouille (/ ˌ r æ t ə ˈ t uː i / RAT-ə-TOO-ee, French: ; Occitan: ratatolha [ʀataˈtuʎɔ]) is a French Provençal stewed vegetable dish, originating in Nice, and sometimes referred to as ratatouille niçoise (French: ). Recipes and cooking times differ widely, but common ingredients include tomato, garlic, onion, courgette (zucchini), aubergine (eggplant), capsicum (bell pepper. Vous pouvez avoir Ratatouille utilisant 9 Ingrédients et 5 instructions. Voici comment vous réalisez ça.
ingrédients de la recette Ratatouille
- Vous avez besoin 3 of tomates.
- Préparer 2 of courgettes.
- Vous avez besoin 1 of aubergines.
- Vous avez besoin 2 of Poivrons vert et rouge.
- C'est 1 of oignon.
- Préparer 2 gousses of d’ails.
- C'est of Herbes aromatiques (basilic, thym, laurier, origan..).
- Vous avez besoin 2 CS of huile olive.
- Préparer of Sel et poivre.
The dish originates from the South of France, where home cooks would toss tomatoes, zucchini, peppers, onions, eggplant, garlic and herbs into a pot and cook them down to create an irresistible mixture enjoyed hot, cold, on its own, with eggs, over toast, or tossed with pasta. Ratatouille is a classic end-of-summer French stew that's fun to say (rat-tuh-TOO-ee) and fun to make. It's packed with fresh produce: tomatoes, eggplant, zucchini and yellow squash, and bell pepper. This summer, we sampled authentic French ratatouille in Provence.
Ratatouille petit à petit de recette
- Lavez et coupez vos légumes en petits cubes, émincez l’oignon et gousses d’ail. 🍅🍆🥘.
- Versez l’huile dans une sauteuse puis faites revenir les morceaux de poivrons pendant 1 minute à feu moyen en remuant avec une spatule en bois. 🍅🍆🥘.
- Ensuite ajoutez à la fois les aubergines et courgettes et continuez de remuer toujours à feu moyen pendant 2 minutes. 🍅🍆🥘.
- Ajoutez les tomates et oignon puis remuez le tout pendant 2 autres minutes. ajoutez les herbes, assaisonnez puis baissez le feu, couvrez la sauteuse et laissez le tout cuire pendant 35 minutes, remuez de temps en temps. 🍅🍆🥘.
- Au bout de 25 minutes de cuisson, ajoutez l’ail, mélangez encore et laissez mijoter les 10 minutes.
The beautiful ratatouille served up in the movie by the same name. Long and narrow vegetables work best. Serve over a bed of brown rice, couscous, pasta or other starch, or with crusty bread. By Juli Warfel Bitler This recipe is from Jacques Pepin: Ratatouille is the epitome of Provençal vegetable stews. The vegetables are sautéed individually in oil before being stewed, so they keep their shape and texture.
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