Recette: Délicieux Ratatouille

Ratatouille. A rat who can cook makes an unusual alliance with a young kitchen worker at a famous restaurant. This hearty ratatouille is a country dish from the Provence region of France that's an easy mix of seasonal vegetables, garlic, and olive oil. Coat a large wide pan with olive oil.

Ratatouille Season with salt and pepper, then add the crushed tomatoes. Ratatouille (/ ˌ r æ t ə ˈ t uː i / RAT-ə-TOO-ee, French: ; Occitan: ratatolha [ʀataˈtuʎɔ]) is a French Provençal stewed vegetable dish, originating in Nice, and sometimes referred to as ratatouille niçoise (French: ). Recipes and cooking times differ widely, but common ingredients include tomato, garlic, onion, courgette (zucchini), aubergine (eggplant), capsicum (bell pepper. Vous pouvez cuisiner Ratatouille utilisant 9 Ingrédients et 6 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Ratatouille

  1. Préparer 1 of aubergine.
  2. Vous avez besoin 1 of courgette.
  3. Vous avez besoin 4 of tomates.
  4. Préparer 1 of oignon.
  5. Préparer 1 of poivrons.
  6. C'est 1 gousses of d’ail.
  7. Préparer of Herbe de provence.
  8. Vous avez besoin of Sel prouvée.
  9. Vous avez besoin of Huile d’olive.

The dish originates from the South of France, where home cooks would toss tomatoes, zucchini, peppers, onions, eggplant, garlic and herbs into a pot and cook them down to create an irresistible mixture enjoyed hot, cold, on its own, with eggs, over toast, or tossed with pasta. Ratatouille is a classic end-of-summer French stew that's fun to say (rat-tuh-TOO-ee) and fun to make. It's packed with fresh produce: tomatoes, eggplant, zucchini and yellow squash, and bell pepper. This summer, we sampled authentic French ratatouille in Provence.

Ratatouille petit à petit de recette

  1. Préparer les ingrédients..
  2. Émincer l’oignon. 🧅.
  3. Découpez tout les légumes en petit cubes 🌶 🍆 🍅.
  4. Dans une poêle, versez un peu d'huile d'olive et faites-y revenir les uns après les autres les différents légumes pendant 5 minutes pour qu'ils colorent. Commencez par les poivrons, puis les aubergines 🍆, les courgettes et enfin les oignons 🧅 et les tomates 🍅 que vous cuirez ensemble..
  5. Après avoir fait cuire les légumes, ajoutez-les tous aux tomates 🍅 et aux oignons 🧅, baissez le feu puis mélangez. Ajoutez les herbes de Provence, salez 🧂, poivrez, puis couvrez pour laisser mijoter 40 minutes en remuant régulièrement..
  6. .

The beautiful ratatouille served up in the movie by the same name. Long and narrow vegetables work best. Serve over a bed of brown rice, couscous, pasta or other starch, or with crusty bread. By Juli Warfel Bitler This recipe is from Jacques Pepin: Ratatouille is the epitome of Provençal vegetable stews. The vegetables are sautéed individually in oil before being stewed, so they keep their shape and texture.

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