Comment cuisiner Savoureux Ratatouille
Ratatouille. A rat who can cook makes an unusual alliance with a young kitchen worker at a famous restaurant. This hearty ratatouille is a country dish from the Provence region of France that's an easy mix of seasonal vegetables, garlic, and olive oil. Coat a large wide pan with olive oil.
Season with salt and pepper, then add the crushed tomatoes. Ratatouille (/ ˌ r æ t ə ˈ t uː i / RAT-ə-TOO-ee, French: ; Occitan: ratatolha [ʀataˈtuʎɔ]) is a French Provençal stewed vegetable dish, originating in Nice, and sometimes referred to as ratatouille niçoise (French: ). Recipes and cooking times differ widely, but common ingredients include tomato, garlic, onion, courgette (zucchini), aubergine (eggplant), capsicum (bell pepper. Vous pouvez avoir Ratatouille utilisant 11 Ingrédients et 3 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.
ingrédients de la recette Ratatouille
- Préparer 1 of oignon.
- C'est 4 of belles courgettes clairs.
- Vous avez besoin 1 of grosse aubergine.
- Préparer 1 of poivron jaune.
- C'est 2 of tomates bien mûres.
- Vous avez besoin of Olives.
- Préparer of Huile d olive.
- Préparer of Sel.
- Préparer of Poivre.
- Vous avez besoin of Origan.
- Vous avez besoin 1 cs of concentré de tomate.
The dish originates from the South of France, where home cooks would toss tomatoes, zucchini, peppers, onions, eggplant, garlic and herbs into a pot and cook them down to create an irresistible mixture enjoyed hot, cold, on its own, with eggs, over toast, or tossed with pasta. Ratatouille is a classic end-of-summer French stew that's fun to say (rat-tuh-TOO-ee) and fun to make. It's packed with fresh produce: tomatoes, eggplant, zucchini and yellow squash, and bell pepper. This summer, we sampled authentic French ratatouille in Provence.
Ratatouille petit à petit de recette
- Cuire et assaisonner chaque légumes seuls, les un après les autres dans la mm poêle en commençant par l oignon et en finissant par la tomate parfumée avec l origan... à chaque fois réservez les légumes ensembles dans un saladier.
- Une fois la tomate bien confite rajouter tous les légumes dans la poêle et à feu doux remuez et rajoutez la cuillère de concentré de tomate et les olives continuez à remuer doucement.
- Baissez le feu, couvrez en laissant un petit jour pr qu il n y ai pas trop de condensation laissez mijotez 20mn en remuant régulièrement... coupez le feu et laissez refroidir sur la plaque... vous pourrez la dégustez aussi bien froide que chaude... bon appétit..😋.
Season with salt and black pepper. Arrange alternating slices of eggplant, zucchini, yellow squash, red bell pepper, and yellow. This recipe is from Jacques Pepin: Ratatouille is the epitome of Provençal vegetable stews. The vegetables are sautéed individually in oil before being stewed, so they keep their shape and texture. Classic Ratatouille This rich and flavorful ratatouille is the perfect salute to the harvest.
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