Recette: Délicieux Soupe bortsch
Soupe bortsch. A rustic and hearty Eastern European classic originating from the Ukraine with beets, potatoes, and lentils. A wholesome soup for vegetarian diets and gentle on the budget, too. Serve with sour cream and fresh dill.
Top each serving with sour cream if desired. Heat the oil in a skillet over medium heat. Add the onion, and cook until tender. Vous pouvez avoir Soupe bortsch utilisant 11 Ingrédients et 2 instructions. Voici comment vous réalisez ça.
ingrédients de la recette Soupe bortsch
- Préparer of Bouillon fond de veau 1 cuillère.
- Vous avez besoin 2 of betteraves en dés.
- C'est 1 of bol légumes pour potage (patates, carottes, celeri, poireaux).
- C'est of Chou blanc, tronc coupé petit.
- Vous avez besoin 1/2 boîte of Tomates en dés.
- Préparer 1/2 of Oignon rouge coupé.
- Vous avez besoin of Carvi.
- Vous avez besoin of Baies rouges.
- Préparer of Aneth.
- Préparer of Crème fraiche 1 grosse cuillère.
- C'est of Huile, sel et poivre.
Stir in the tomato paste and water until well blended. Add the raw garlic to the soup, cover and turn off the heat. Taste, and season with salt, pepper and sugar. Borscht (борщ), is a soup of Ukrainian origin, prepared in several countries of Eastern Europe.
Soupe bortsch instructions de recette
- Dorer le chou, oignon et tomate dans l'huile. Ajouter les légumes pour potage, et après le fond de veau et l'eau pour couvrir le tout. Laisser cuire 15-20min, et après ajouter les epices et la betterave (mettre avant si fraîche).
- Laisser cuire 15-20 min de plus et ajouter la crème fraiche et l'aneth a la fin. Mixer pour une crème ou servir avec les morceaux..
It traditionally contains beetroot, which gives it its characteristic burgundy red color. Beets give this soup an earthy sweetness (and a vibrant color), while a dash of lemon juice and fresh dill add a hint of freshness. This borscht recipe is a deliciously hearty soup perfect any time of year. Like a classic chicken noodle soup, it is heartwarming and comforting. When I made friends, I found that many people had heard of Borscht, a traditional soup made with fresh beets, but few knew how to cook it.
Comments
Post a Comment