Comment cuisiner Délicieux Soupe wonton
Soupe wonton. In a small mixing bowl combine the remaining teaspoon of minced garlic, remaining tablespoon of chopped. Mix pork, green onions, egg, and hot sauce for wontons together in a bowl; season with pepper. Wonton Soup is something that seems familiar to a lot of us.
Wontons are served in a clear Chinese chicken broth. Sometimes with just wontons, sometimes with wontons and noodles, called "Combination Long and Short Soup" on Chinese restaurant menus. "Short" refers to the wontons and "Long" refers to the long noodles! The hearty soup comes with delicately wrapped wonton in a steaming hot and delicious broth. Vous pouvez cuisiner Soupe wonton utilisant 17 Ingrédients et 5 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.
ingrédients de la recette Soupe wonton
- Préparer of Papiers wonton, 1 paquet.
- Préparer of Porc haché ou bacon, 1 bol.
- Vous avez besoin of Chou chinois, 1 bol.
- Préparer of Champignons frais et secs, 1 bol.
- C'est of Oignon et cebette.
- C'est 4 gousses of Ail,.
- Préparer of Gingembre frais et moulu, 1 morceaux et 1 petit cuillère.
- Vous avez besoin of Bouillon (poulet/veau...), 1 cube.
- Vous avez besoin of Huile sésame, 2 cuillères.
- Vous avez besoin au goût of Piment,.
- Préparer of Sauce soja, 1 cuillère.
- C'est of Mirin, 2 cuillères.
- C'est of Maizena, 1 cuillère.
- Préparer of Herbes: coriandre, basilic.
- Préparer of Légumes: épinards, bok choi, champignons noirs...
- C'est of Sel et poivre shichuan.
- Vous avez besoin of Sucre, 1 cuillère.
Wontons are Chinese dumplings wrapped with wonton wrappers. They are commonly filled with shrimp, ground pork or a combination of shrimp and pork. First, you boil the ginger and garlic in the chicken broth for five minutes, which imparts wonderful flavor on the broth. Next, throw in the bok choy, cook five minutes, and then, add the wontons and mushrooms.
Soupe wonton petit à petit de recette
- Faire cuire les champignons, oignons, moitié ail/gingembre, et chou, tout coupé tres fin. Ajouter les champignons rehidrates, saler et poivrer. Laisser refroidir et ajouter le porc haché a la farce (si bacon, cuire un peu avant) et les herbes hachés, une cuillère de huile sésame, mirin, gingembre moulu, et maizena.
- Préparer les wontons avec une cuillère de farce et plier selon forme désiré, en mouillant les bords avec un doigt trempé d'eau..
- Faire un bouillon avec l'autre moitié de ail/gingembre, piment, huile sésame, mirin, soja, sucre, poivre et le cube. Ajouter les légumes et faire cuire 20-30min.
- Cuire les wontons dans le bouillon ou apart au choix, 5-6min. Servir chaud avec le bouillon..
- Les wontons peuvent aussi être utilisés pour des dumplings au vapeur/au four....
Cook for a couple of minutes, stir in the soy sauce and sesame oil, and then serve in four bowls. Using your finger, wet the edges of wonton wrapper with. Add wontons one at a time; return to a boil. Stir in scallions, vinegar, and sesame oil; season with salt. Wonton soup often includes fried shallots.
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